Snel zwanger raken

Jij en je partner hebben de beslissing genomen om jullie leven te verrijken met een baby. Je wilt graag zwanger worden. In het begin vliegen de vonken ervan af, je probeert zo snel mogelijk zwanger te raken en de eerste maand ben je al gespannen of je ongesteld wordt of niet. Sommige stellen lukt het op deze manier en voor hen breekt een spannende tijd aan. Ben je echter ongesteld dan vertel je jezelf dat dat kan gebeuren en volgende maand weer een kans. Maar als dit al 6 maanden achter elkaar is, gaat de lol er een beetje van af. Je gaat je dan toch al een beetje zorgen maken, maar dit verbetert de situatie niet. Hoe kun je nu toch zwanger raken ga je jezelf afvragen?

 

“Hoe vergroot je de kans om zwanger te raken”

Als je al geruime tijd de pil of een spiraaltje gebruikt hebt, moet je misschien een paar maanden je hormonen late stabiliseren. Het lichaam krijgt plotseling geen hormonen meer toegediend en moet zich herstellen. Voor elke vrouw is deze periode anders. Bij de één kan het direct weer als vanouds zijn, terwijl het bij de ander wel drie tot vier maanden duurt. Geef je lichaam dus even de tijd.

Maak je daarnaast niet al te veel zorgen als je niet snel zwanger raakt. Blijf gewoon je leven leiden, eet gezond, beweeg voldoende en blijf plezier hebben met je partner en familie. Een kind moet een aanvulling zijn op je leven, geen invulling. Bij de meeste stellen lukt het pas om zwanger te raken na een jaar.

Daarnaast is het van belang om te vrijen rond de dagen dat je het meest vruchtbaar bent. De ovulatie vind ongeveer halverwege je cyclus plaats. Bij een regelmatige menstruatie kun je dit makkelijk bepalen, maar heb je een onregelmatige cyclus dan wordt dit al moeilijker. Een simpele oplossing is om te vrijen om de dag. De kwaliteit van het sperma is dan beter dan wanneer je elke dag vrijt. Daarnaast blijven spermacellen tot wel 48 uur in leven, en de eicel zo’n 24 uur. De totale overlapping komt dan neer op 72 uur. Als je om de dag vrijt heb je altijd een goed moment te pakken. Wil je meer zekerheid, dan kun je je ook geen temperaturen. Tijdens de ovulatie stijgt de lichaamstemperatuur namelijk.

Lees hier meer over De Beste Manier Om Natuurlijk Zwanger Te Worden!

Welke standjes zijn het best om zwanger te raken? Eigenlijk maakt het weinig uit, alleen staand vrijen is minder geschikt omdat de zwaartekracht de zaadjes dan tegenwerkt. Alle andere manieren zijn verder geschikt. Blijf na de seks even op je rug liggen en ga niet direct plassen.

“Zwanger raken lukt niet”

Ben je al een half jaar bezig op bovenstaande wijze en nog steeds niet zwanger? Voel je je boos of gefrustreerd en neemt de druk op je relatie toe?

Dan wordt het tijd om hulp te vragen. De huisarts zal eerst een ander dieet adviseren en vragen nog wat geduld hebben, de meeste stellen raken immers pas na een jaar zwanger. Wil je echter zo snel mogelijk zwanger worden of ben je al boven de 35, dan zul je misschien iets meer moeite doen om sneller zwanger te raken.

Om je op de goede weg te helpen is het boek Vlug Bevrucht. Snel Zwanger Raken op een Natuurlijke Manier geschreven.

Met dit boek leer je al snel hoe je je vruchtbaarheid kunt verhogen en hoe je snel zwanger kunt raken.

“Word ik inderdaad sneller zwanger met Vlug Bevrucht?”

zwanger rakenVlug Bevrucht is geschreven door Boris Bergman, die jaren onderzoek deed naar vruchtbaarheid. Zijn opgedane kennis heeft hij gebundeld in het e-book Vlug Bevrucht, bestaande uit meer dan 100 pagina’s.

Bij veel vrouwen lukt het niet om binnen een jaar op een natuurlijke manier zwanger te worden. Wil je nog niet direct beginnen met medische ingrepen en hormoonbehandelingen dan biedt dit boek wellicht een oplossing. Je kunt kleine veranderingen in je lichaam teweeg brengen die de vruchtbaarheid verhogen.

Het boek Vlug Bevrucht bestaat uit 7 hoofdstukken;

   • Hoofdstuk 1: Hoe werkt de zwangerschap? Hoe ziet een zwangerschap eruit, hoe groeit je kindje, wat gebeurt er gedurende de 9 maanden zwangerschap met je lichaam?
   • Hoofdstuk 2: Wat is er nodig om zwanger te kunnen worden.  Vind in dit hoofdstuk 26 tips die je helpen zwanger te raken.
   • Hoofdstuk 3: De beste voorbereiding om zwanger te worden. Hoe zorg da je zo goed mogelijk aan een zwangerschap begint, zowel fysiek als mentaal.
   • Hoofdstuk 4: Signalen dat je zwanger bent. Wat zijn de eerste signalen dat je zwanger bent, wanneer kun je gaan juichen? Wanneer ga je een zwangerschapstest doen?
   • Hoofdstuk 5: Eerste stappen wanneer het niet lukt om zwanger te worden. Wat kun je doen als het niet lukt om natuurlijk zwanger te raken?
   • Hoofdstuk 6: Methoden wanneer natuurlijk zwanger worden niet lukt. Wat kun je doen als het zwanger raken niet lukt?
   • Hoofdstuk 7: Hoe gaat het nu verder met de zwangerschap? Je bent zwanger! Wat kun je nu het best doen om je zwangerschap zo goed mogelijk te laten verlopen.

Het boek bevat dus alle informatie die je nodig hebt om zwanger te raken en hoe het verder gaat als dit eenmaal gelukt is. Door de tips uit het boek te gebruiken kan ook jij sneller zwanger raken. Vlug Bevrucht is echt anders dan andere boeken over zwanger worden. Het biedt je écht simpele en effectieve oplossingen om zwanger te worden.

“Hoe graag wil jij zwanger raken?”

Er is nu een tijdelijke aanbieding waardoor je het boek kunt krijgen tegen een beduidend lagere prijs dan normaal. Hoe lang deze actie nog duurt weet niemand behalve Boris. Als je dus interesse hebt in het boek kun je het beter nu aanschaffen dan te wachten tot het boek weer zijn oorspronkelijke prijs heeft.

Ben jij nu echt toe aan het krijgen van een kindje en wil je binnen 8 weken zwanger raken? Haal dan hier het Vlug Bevrucht e-book tegen de maximale korting in huis!

Maximale Korting Vlug Bevrucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.