Goedkope luiers kopen

luiers
Luiers zijn duur!

Als je een kindje krijgt ben je vaak een vermogen kwijt. Je wilt de leukste kleertjes, spullen, speelgoed en daarnaast zijn er nog de verzorgingsproducten die voortdurend terugkomen.

Een van de grootste kostenposten zijn luiers. Een kindje kan wel luiers dragen tot het derde jaar. Gelukkig zijn de meeste kinderen eerder zindelijk, maar toch heb je heel wat luiers nodig, het is daarom handig om op zoek te gaan naar de goedkoopste luiers of de beste aanbiedingen, Hierdoor kun je veel geld besparen.

Toch zijn de goedkoopste luiers vaak niet de beste, de prijs-kwaliteit verhouding moet optimaal zijn. 

Waar koop je de relatief beste luiers voor de beste prijs?

Wat bepaald de kwaliteit van de luiers?

Men zegt vaak dat Pampers de beste luiers zijn. Helaas zijn Pampers niet de goedkoopste luiers die verkrijgbaar zijn.

Aan welke eisen moet een goedkope luier minstens voldoen?

  • De luier mag niet doorlekken. Snel lekkende luiers veroorzaken uitslag met alle gevolgen van doen. De tere huid van baby’tjes mag niet al te vochtig worden, daarom moet de luier ook zeer goed vocht opnemen. Vooral ’s nachts is dit belangrijk.
  • De luier moet dun zijn. Dikke luiers zitten als een prop onder de kleding en zijn niet comfortabel voor je kindje.
  • De luier moet makkelijk om te doen zijn en goede sluitingen hebben.

Pampers voldoen aan alle bovenstaande eisen, echter deze zijn niet goedkoop. De luiers van Kruidvat huismerk zijn ook vrij goed en sommige mensen vinden de luiers van Aldi helemaal te gek.

Huggies staan niet goed bekend, ondanks de hogere prijs en kregen een 4,0 in een test van Kassa. Het beste uit die test kwam overigens Kruidvat met een 6,9.

 Waar koop je goedkope luiers?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan goedkope luiers te komen.

De eerste is om de aanbiedingen in de gaten te houden. Vaak zijn er acties van 3 halen 2 betalen. Als er zo’n actie is, is het handig wat meer pakken in huis te halen, de voorraad luiers slinkt immers snel.

De tweede is online bestellen. Je koopt dan een grote voordeelpakking ofwel een megadoos met meer dan 100 stuks voor een goedkopere prijs dan dat je in de winkel betaald.
Vele sites hebben goede aanbiedingen, de voordelen hiervan kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar. Vind hier goedkope luiers.

Conclusie

Koop je luiers online. Pampers zijn dan eigenlijk helemaal niet veel duurder dan luiers van andere merken. Je hebt dan meteen de beste prijs-kwaliteit verhouding te pakken.

Koop het liefst in grote aantallen.

Durf je niet online te kopen, let dan op aanbiedingen in de supermarkt en bij drogisterijen.

Overigens zijn luiertaarten helemaal niet zo’n gek cadeautje om te geven aan een zwangere, of te vragen als iemand je iets wilt geven.

Veel succes met je zoektocht naar goedkope luiers!

Heb jij nog tips waar je goedkope luiers kunt kopen? Of heb je andere aanvullingen op dit artikel? Laat het dan gerust weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.