Digibirds de leukste vogels voor kinderen

digibirdsLaatst kregen mijn kinderen allebei een digibird. Ik wist niet hoe grappig deze vogeltjes zijn. Wat ze allemaal kunnen en hoeveel liedjes ze kunnen fluiten.

Digibirds zijn leuke kleine vogeltjes op batterijen die zich gedragen als een echt vogeltje. Ze maken bewegingen en de deuntjes zijn gebaseerd op die van echte vogels. Natuurlijk kunnen digibirds nog veel meer.

Wat zijn digibirds

Digibirds zijn speelvogeltjes met allerlei vrolijke kleurtjes die liedjes kunnen fluiten. Voor kinderen is het extra leuk omdat ze reageren als ze blazen naar de borst van het vogeltje of fluiten. De vogel zingt dan een liedje. Voor kindjes die niet kunnen fluiten wordt er een magische fluit bijgeleverd. Kinderen kunnen hiermee toch naar het vogeltje fluiten en een liedje terug krijgen. In totaal kunnen de vogels wel 20 verschillende liedjes zingen. Deze hoor je meer, als je er vaker mee speelt. De meeste vogeltjes hebben zachte kleurtjes met roze en paars, maar er zijn ook vogeltjes geschikt voor jongens met kleuren als groen en rood.

digibirds overzicht
Overzicht van de digibirds!

Digibirds kunnen in koor zingen

Heb je meerdere vogeltjes dan kun je een van de vogeltjes de leider maken, waarna de andere allemaal hetzelfde liedje gaan spelen. Dit stopt niet bij 2 vogeltjes, je kunt er wel 8 of meer koppelen. Het vogeltje heeft hiervoor een speciale modus. Zet het vogeltje in de choir modus (dit doe je met de knop op de borst van het vogeltje). Zet vervolgens de tweede vogel in choir modus en ga zo door tot ze allemaal in choir modus staan.

De app van digibirds

Door de app van digibirds te downloaden kun je nog meer liedjes beluisteren. Liedjes als de Wedding March, vader Jacob, Happy Birthday en Jingle Bells.

Daarnaast kun je liedjes vrijspelen door spelletjes te spelen. deze spelletjes zijn zo makkelijk dat ook een kindje van 3 ze zou kunnen spelen.

Wat is er nog meer verkrijgbaar

Je kunt ook duo-birds inclusief huisje krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.