Geld verdienen met een upperdare party

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, de upperdare party’s. Waar vroeger dames een avondje bij elkaar kwamen om tupperware te testen en te kopen doen ze dit tegenwoordig met erotisch speelgoed. Zo’n avond is zeer populair als vrijgezellenfeest of gewoon een vrouwenonderonsje. Er zijn veel verschillende firma’s die deze party’s aanbieden. Men varieert van naam, je hebt party’s die ‘upper at home’ of ‘upperdare’ noemen maar ook iets originelere namen als ‘femaletouch’, ‘neusvleugelparty’ of ‘funparty’. Telkens zoeken deze firma’s een gastvrouw die dan enkele vriendinnen uitnodigt. Een demonstratrice van de firma komt dan bij je thuis langs met de producten. Hoe je hier ook aan kan verdienen lees je in dit artikel.

Verdienen als gastvrouw van een upperdare party

upperdare party
Gezellig een upperdare party organiseren!

Als gastvrouw stel jij je woonkamer ter beschikking voor een avondje upperdare. Als je het grootser ziet, bv. voor de hele volleybalclub, kan je ook een zaaltje huren en fungeert de organisator als gastvrouw. Het valt je misschien op dat ik enkel over vrouwen spreek. Ondanks dat ook mannen of koppels een avondje kunnen boeken zijn vrouwen toch de grootste doelgroep voor deze markt. De gastvrouw zorgt dus voor de locatie en enkele hapjes of drankjes. In ruil daarvoor krijgt ze 5 procent van de totale verkoopwaarde die avond. Hoe meer mensen er komen, hoe meer er dus verkocht wordt en hoe meer je verdient. De meeste firma’s leggen een minimum verkoopcijfer op. Strand de verkoop onder dat bedrag krijgt de gastvrouw niets. Dit hangt natuurlijk ook van firma tot firma af, er kunnen kleine verschillen zijn. Vraag dit zeker na op voorhand. Er dienen ook een minimum aantal deelnemers te zijn, anders stuurt de firma geen demonstratrice.

Verdienen als demonstratrice

Als demonstratrice ben je eigenlijk een verkoopster voor de firma die je uitzendt. Je leidt de avond in goede banen, geeft uitleg bij de verschillende producten en regelt de verkoop en betaling. Je werkt meestal op commissie, de bedragen en procenten verschillen naargelang de firma. Meestal schommelt dit ergens rond de 25 procent.

Men vraagt je wel om een korte opleiding te volgen. Je moet ook bereikbaar zijn via mail en GSM en beschikken over eigen vervoer. Je moet meestal ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar zijn, want dan worden de meeste party’s georganiseerd. Sommige firma’s vragen ook een bijdrage voor al het demonstratiemateriaal. Verkoop je goed wordt het startbedrag teruggestort na een tijd. Het is een soort waarborg dat ervoor zorgt dat de firma geen pakketten verliest aan verkoopsters die afhaken.

Waar je ook voor moet zorgen is dat je je inschrijft als zelfstandige in bijberoep. Dit is om in orde te zijn met de sociale zekerheid. Je krijgt hierdoor wel enkele interessante aftrekposten bij de belastingen.

Als demonstratrice geeft de firma je opdrachten. Er wordt echter ook van je verwacht dat je zelf actief op zoek gaat naar gastvrouwen om een home party te organiseren.

Upperdare party zelf organiseren

Als je op regelmatige basis een centje wil bijverdienen wordt je best demonstratrice. Er zijn online tal van firma’s die nog op zoek zijn naar geschikte verkoopsters. Hoe meer avondjes je doet, hoe hoger je verdiensten zullen liggen.

Wil je éénmalig iets verdienen en ook nog een gezellige avond met de vriendinnen doorbrengen kan je best zelf een upperdare party organiseren.

Andere manieren van geld verdienen

Wil je graag geld bijverdienen op een andere manier? Lees dan hier meer over geld verdienen vanuit huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.