Interessant Blog over Afvallen- Funeral for my Fat

Laatst kwam ik op zo’n grappig blog terecht dat ik hem even met jullie wil delen. Ik weet niet meer precies wat ik zocht, en toen zag ik het verhaal van Sharee uit Amerika die 122 pound is afgevallen en haar kennis heeft gedeeld in een blog.

Waarom is dit nu anders dan andere blogs

Ik vond dit met name zo leuk omdat het blog funeral for my fat heet.  De schrijfster zegt dat ze altijd zwart draagt omdat het een funeral voor haar vet is. Ik vind dat gewoon een leuke gedachte en dat niet alleen, zwart in de sportschool is altijd goed om te dragen. Je ziet zweetvlekken minder en ook overtollig vet valt minder op.

[wp_ad_camp_2]

Heeft funeral for my fat nog ander interessant nieuws

Ja gelukkig wel, zo staan er recepten om gezond te leren eten, maar ook over clean eating. Hoe doe je dat? Hoe kun je bijvoorbeeld in 5 weken je eetpatroon aanpassen door kleine vooruitgangen te maken? Zie hieronder…

funeral for-my-fat

Natuurlijk staan er ook foto’s van haar transformatie. Hoe Sharee van 256 pound naar 135 pound is afgevallen gedurende 5 jaar. Hoe ze dunner is geworden, maar ook hoe ze is omgegaan met de overtollige huid. Je zult versteld staan welke resultaten ze behaald heeft.

Hier kun je het blog Funeralformyfat vinden.

Tot slot

Ik vind het leuk om dit blog met jullie te delen. De Moderne Huisvrouw laat ook wel eens weten ze op internet tegenkomt en wat invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken.

Het blog gaat natuurlijk over afvallen en gezond eten, maar voor mij ging het met name om de gedachte dat als je aan het diëten bent of aan het sporten dat je vetcellen dit waarschijnlijk niet zo leuk vinden. Dat je dan ook nog zwart gekleed gaat vind ik helemaal goed bij de metafoor passen.  

Veel plezier met het lezen van het blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Interessant Blog over Afvallen- Funeral for my Fat”

  1. Dit scheelt een hoop inderdaad. Ik ben sinds kort begonnen bij een sportschool onder begeleiding en volg daarbij ook een voedingsprogramma, je merkt echt het verschil.