Recept voor Energie Smoothie

Wil jij je graag gezond, energiek en fit voelen?  Dat kan met dit recept voor een energie smoothie.

Boerenkool is één van de belangrijkste ingrediënten van deze smoothie. Boerenkool bevat heel veel vezels, koper, calcium, kalium en veel vitamines, waaronder vitamine A, B6, C en K. Heb je geen trek in een smoothie? Dan kun je natuurlijk boerenkool heel goed in een stamppot verwerken.

[wp_ad_camp_2]

Recept voor Energie Smoothie

energie smoothie
Deze energie smoothie geef je een boost!

Benodigdheden;

 • 1 appel
 • 1 banaan
 • 200 gram boerenkool
 • Gember
 • 1 citroen
 • Melk of water
 • Blender

Werkwijze;

 1. Snijdt de appel en de banaan in kleine stukjes.
 2. Pers de citroen.
 3. Doe dit samen met de appel, banaan, boerenkool en de gember in de blender.
 4. Zet de blender aan tot alles een gladde mix is.
 5. Als de energie smoothie te dik is, voeg dan wat water of melk toe.

Eet smakelijk!

Op zoek naar meer smoothies als deze?

Er is nu het boek 125 groene smoothie recepten boek, met daarin de beste recepten voor smoothies om zo gezond en fit mogelijk de dag door te komen.

Door gebruik te maken van de smoothies uit het boek zal je gezondheid er flink op vooruit gaan en zul je minder last hebben van bijvoorbeeld acne, overgewicht, haaruitval. Je stoelgang zal soepeler worden en ook zul je minder zoek zijn omdat je weerstand flink verhoogd wordt.

Waarom langer wachten als je vandaag al kunt beginnen met gezonde smoothies die je gezondheid een oppepper geven?

Lees hieronder wat de smoothies voor andere mensen hebben betekend!

Ervaringen van gebruikers

Martine

Voor elke vrouw is het fijn om zo nu en dan complimentjes te krijgen over je uiterlijk. Bij mij ontbrak het daar behoorlijk aan. Ik was ook wat zwaar en zag zelf ook wel dat mijn huid er niet echt gezond uit zag, maar toch. Iemand wees mij om het groene smoothie E-book van Diana Verbeek en ik besloot om een poging te wagen. Al binnen enkele weken zag ik resultaat en kreeg ik op mijn werk zelfs complimentjes over mijn veranderde uiterlijk. Ik weet zeker dat een deel ook komt omdat ik zelf veel vrolijker door het leven ga nu. Maar ook mijn dermatoloog wist niet wat hij zag toen ik begonnen was met de groene smoothies. Mijn huid is echt een stuk gezonder en jonger geworden en daar ben ik Diana eeuwig dankbaar voor. Iedereen zou direct aan de groene smoothies moeten gaan om net zo gelukkig te worden als ik. Ik heb in ieder geval al mijn vrienden en familie dit E-book aangeraden!

Irene van Beek

Ik had flink overgewicht, niet alleen mijn fysieke gezondheid leed hieronder, ook mijn mentale gezondheid had er last van. Je hebt toch een stuk minder zelf vertrouwen als je 8 kilo te veel weegt. Het boek van Diana hielp me deze kilo’s eraf te krijgen én te houden. Ik ben nu gezonder en voel me veel beter! Dank Diana, voor dit topboek!

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/125_Groene_Smoothie_Recepten_Boek_Met_Bonussen/16126/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel direct het groene smoothies recepten boek[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.