Romantische cadeautjes voor Valentijnsdag?

Romantische cadeautjes maken vrouwen achterdochtig

bonbons voor Valentijnsdag
Wel of geen bonbons voor Valentijnsdag?
Veel vrouwen worden achterdochtig en wantrouwig als hun vriend of man zomaar aan komt zetten met bossen bloemen, bonbons of ontbijt op bed en vermoeden dan dat hij iets te verbergen heeft.
Uit een onderzoek dat werd gehouden onder 2.000 mensen bleek dat tweederde van de vrouwen achterdochtig wordt als hun man plotseling op de romantische toer gaat.
Niet alleen cadeautjes als sexy lingerie, bloemen of sieraden maken vrouwen achterdochtig of wantrouwend, ook een vriend of man die plotseling meer helpt in het huishouden wordt door veel vrouwen verdacht gevonden.
Hoe zou dat toch komen?

Vreemdgaan

Ruim 15 procent van de vrouwen gaat er van uit dat een man haar chocolade of bloemen geeft omdat hij een slecht geweten heeft en 20 procent denkt dat hij dat doet omdat hij vreemdgaat. Het overgrote deel denkt dat hij gewoonweg iets goed te maken heeft.
Zo’n 70 procent van de vrouwen zou uitzoeken of hun verdenkingen terecht zijn en ruim 30 procent zou stiekem zijn Facebook of hyvespagina en telefoon controleren.
33 procent geeft echter aan dat ze hun vermoedens negeren omdat ze blij zijn dat hun man ineens aardiger is en makkelijker om mee te leven.

Lingerie

Mannen vinden het echter wel leuk als hun partner hen af en toe verrast. Ze worden pas achterdochtig als hun vrouw hen plotseling minder aandacht geeft en geheimzinnig gaat doen. Ze maken zich ook zorgen als vrouwen meer aandacht aan hun uiterlijk gaan besteden, sexy lingerie gaan dragen en minder met huishoudelijk werk bezig zijn.

Conclusie

Mannen denken dat ze gewoon aardig zijn als ze iets leuks doen voor hun vrouw, maar vrouwen denken daar heel anders over.
Deze drukke tijden hebben er voor gezorgd dat romantiek zeldzaam is geworden. Vrouwen raken in paniek als hun man iets aardigs voor hen doet en dat is best jammer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.