Test Producten op Wooki!

Heb je net te horen gekregen dat je zwanger bent, dan komt er ontzettend veel op je af. Zo moet je van alles regelen en aanschaffen voor de komst van de kleine. Zo kun je denken aan de inrichting van de babykamer, maar bijvoorbeeld ook kleinere producten, zoals luiers en een borstkolf. Veel toekomstige moeders kopen dit soort producten vaak bij de winkel die het dichtst bij is, maar dit zijn juist de producten waarop je veel kunt besparen. Op Wooki.nl vind je allerlei producten voor baby’s en kinderen, waarbij je in no-time het meest geschikte product kunt vinden voor jouw persoonlijke situatie!

Hoe werkt Wooki?

Heel leuk dat je een geschikt product kunt vinden, maar dan is toch ook op meerdere websites mogelijk? Zo kun je bijvoorbeeld op wehkamp.nl eenvoudig producten filteren en een juiste keuze maken? Dit klopt inderdaad, maar op Wooki werkt het op een andere manier. Bij Wooki kun je eenvoudig een test doen, waarbij je een aantal eenvoudige vragen moet beantwoorden. Door goed na te denken over deze vragen, krijg je zelf al direct een beter idee waar je nu precies naar op zoek bent. Als je alle vragen beantwoord hebt, krijg je direct gratis de uitslag te zien. Deze uitslag zijn niet zomaar een top 5 van producten, maar jouw persoonlijke top 5 die samengesteld is aan de hand van jouw antwoorden. Super relevant dus!

Welke testen kun je allemaal doen?

wookiEr zijn op dit moment al ruim 25 verschillende testen. Dit varieert van testen zoals kinderwagens, fietsen en autostoeltjes tot aan trampolines en een zwembad test en alles wat ertussen zit. Naast alle producttesten zijn er ook nog een aantal leuke funtesten. Zo kun je bijvoorbeeld kijken wat voor Disney figuur je bent, als moeder kun je kijken hoe je vroeger als kind was en is er bijvoorbeeld een kennistest over Sinterklaas en Kerstmis.

Extra mogelijkheden en toekomst

Nadat je jouw test afgerond hebt, krijg je direct een top 5 aan relevante producten te zien, maar op dat moment is er ook de mogelijkheid om een top 10 naar jezelf te laten mailen. Zo kun je de top 10 altijd nog eens bekijken en eventueel uitprinten, zodat je in de winkel precies weet welke producten er uit de test kwamen. Ook kun je nog doorklikken om de product(en) te bestellen bij de goedkoopste webshop die bij Wooki aangesloten is. Op korte termijn kun je op Wooki naast babyspulletjes ook muziekinstrumenten vinden voor creatieve kinderen en een aantal medische testen die zowel interessant zijn voor mama’s als kinderen.

Tip: Neem ook eens een kijkje op de Wooki Facebook  voor een leuke “Vraag van je dag”!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.