Afvallen met de hulp van de ideale invloed van pure Gezonde Chocolade

Men zegt vaak dat je, als jij van jouw overtollig vet wilt afkomen, een (crash)dieet of een dieet met minder calorieën moet gaan volgen.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel methoden om mee af te vallen. Maar helaas zijn er maar weinig manieren waarmee je op een gezonde manier gewicht kwijtraakt. Daarnaast zijn ze zelden ook blijvend door het bekende jojo-effect.

Daar ergerde ik me zo aan dat ik een systeem heb ontwikkeld, dat niet alleen gezond en erg lekker is, maar daarbij ook nog eens een blijvend gewichtsverlies geeft.

Ook wordt veel aandacht gegeven aan lichaamsbeweging, de mentale en emotionele factoren en leer je hoe deze te doorbreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het lekker in je vel te komen door jezelf en je lichaam te leren accepteren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Dit systeem is ontwikkeld voor iedereen, maar bovenal voor diegenen die terecht is gekomen in de vicieuze cirkel van lijnen, afvallen, eten, aankomen, te zwaar….en weer lijnen, afvallen….

pure gezonde chocolade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijvend gewicht verliezen

De kans is groot dat, als je weer afwijkt van je dieetvoorschriften, de onsjes, ponden en kilo’s er langzaam maar zeker weer bijkomen. En je na een tijdje vaak zwaarder wordt dan voor je dieet door het beruchte jojo-effect.

Waardoor je, wat ook zeer begrijpelijk is, steeds moedelozer en meer gefrustreerd wordt. Komt dat door jou? Heb jij niet voldoende wilskracht of doorzettingsvermogen? Ben je gewoon een slappeling?

Het antwoord is heel simpel: NEE, dat is absoluut niet het geval!

Een caloriebeperkend dieet wordt bijna altijd nog steeds gezien als dé methode voor alle te zware personen. Dat in de praktijk vaak niet is, wordt over het algemeen stellig ontkend. Met name door de commerciële afslankindustrie, met haar gigantische aanbod aan ‘wondermiddeltjes’ en beruchte afslankmethodes in een nieuw jasje.

Echter.. niemand heeft juist meer wilskracht dan een persoon die steeds opnieuw, ondanks eerdere teleurstellingen, op dieet gaat. Dat je dit uiteindelijkweer opgeeft is normaler dan je wellicht nu denkt en al helemaal geen teken van zwakte!

Je hebt tot nu toe alleen nog geen andere manier geleerd om met afvallen, je lichaamsgewicht en jezelf om te gaan. Je hebt nog niet ontdekt hoe je kunt ontsnappen uit die vicieuze cirkel van lijnen, onrust, eten en schuldgevoel.

Ik ga jou leren hoe uit deze vicieuze cirkel te geraken!

In de praktijk blijkt heel vaak dat achter die talloze pogingen om af te vallen heel erg vaak emoties van verdriet, schaamte, schuld, onmacht of soms zelfs wanhoop schuilt. Vaak zijn we van mening dat het onze eigen dikke schuld is, wanneer we niet blijvend afvallen of ons gewicht kunnen handhaven. Geloof me, het is niet jouw schuld, maar de schuld van al die diëten!

Het probleem met bijna alle diëten is, dat het accent vooral ligt op voeding dat wel of juist niet gegeten mag worden. Maar bij afslanken en behoud van het gewicht spelen meer factoren dan ‘alleen maar’ minder of gezond eten een grote rol. De factoren die, naar mijn mening tot nu toe, onderbelicht blijven en waarvan de uitwerking nog te vaak wordt onderschat, zijn de mentale en emotionele factoren.

Deze factoren, de één waarschijnlijk wat meer dan de ander, beletten bij heel veel mensen het afvalproces. Dit systeem helpt jou!!

Laat me Jou eens een paar vragen stellen:

– Ben je weleens ontevreden over jouw lichaam? Over je lichaamsgewicht, over je overtollig (buik)vet en over hoe je in je vel zit?

– Zou je graag jouw overtollige kilo’s willen kwijtraken, meer energie willen hebben, goed in je vel willen zitten, maar heb je helemaal geen zin om alweer zo’n crashdieet of caloriebeperkend dieet te moeten volgen of de hele dag op worteltjes te moeten knagen?

– Wil je graag een permanente, gezonde, slankmakende èn slankhoudende levensstijl voor jezelf willen ontwikkelen? Eéén die gemakkelijk is vol te houden, waarbinnen je vrijheid hebt, smakelijk eet èn resultaat ziet?

…dan is Het Slanke en Gezonde Levensstijl Systeem van Afvallen met pure gezonde chocolade echt wat voor jou!!

Ja, vertel me meer over Het Slanke en Gezonde Levensstijl Systeem en de geweldige bonussen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.