Droombaan zomer 2015: Vrouwelijke achtbaantester gezocht (m/v)!

Utrecht, 6 juli 2015 – Uit onderzoek blijkt dat 58% van de vrouwen gilt in de achtbaan, en slechts 28% van de mannen. Zijn veel achtbanen te eng voor vrouwen?

Houd je van snelheid, hoogtes en loopings, en wil je het tegendeel bewijzen? Dan heeft de Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl wellicht een droomvacature voor jou. De site is op zoek naar een achtbaantester voor deze zomer!

In het voorjaar van 2013 en 2014 had de kortingswebsite ook reeds een vacature voor achtbaantester uitgezet. Maar om de bezoekers van de site een nóg beter thrilladvies te kunnen geven en de informatievoorziening nog completer te maken is men ook dit jaar weer op zoek naar een kandida(a)t(e) voor deze populaire functie.

Functie-eisen achtbaantester

Over welke kwaliteiten de achtbaantester moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar ze moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. Daarbij dient degene die deze functie gaat vervullen, natuurlijk beschikbaar te zijn om deze zomer zeven verschillende pretparken te bezoeken.

Want hoe ziet een gemiddelde werkdag van een achtbaantester er dan uit? Allereerst is het een zware zomerbaan met veel verantwoordelijkheden. Want jij en je partner in crime staan voor de taak om voor heel pretparklievend Nederland uit te zoeken welke achtbaan het beste is. Dit betekent vroeg opstaan, ‘s ochtends in het pretpark een plan de campagne en efficiënte route bedenken om alle achtbanen zo vaak mogelijk te kunnen betreden, om vervolgens aan de slag te gaan. Oftewel: veel achtbaanritjes, niet al te zware lunchgerechten in verband met misselijkheidsgevaar en als er tijd over is de rest van het park verkennen. It’s a tough job, but somebody’s gotta do it…

Doel

De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill, misselijkheid en comfort. Met de uitslag van het onderzoek wil de site die kortingen op uitjes aanbiedt, zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven voor diverse doelgroepen (zoals vrouwen) over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken.

Hoe kans te maken?

Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar redactie@uitmetkorting.nl onder vermelding van ‘Achtbaantester 2015’. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnares krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes. De complete vacature staat hier.

————————————————————————–

Noot voor de redactie: Op Uitmetkorting.nl vind je dagelijks de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties voor dagjes uit en webshops. Van pretparken tot dierentuinen en van musea tot wellnessarrangementen: voor elk uitje verzamelen wij de beste kortingsdeals. Kijk daarom voordat je je entreebewijzen koopt of een aankoop doet in een online shop, eerst even op Uitmetkorting.nl. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt. Dagelijks maken al meer dan 20.000 mensen gebruik van onze acties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via redactie@uitmetkorting.nl of bel naar 030 – 820 0989.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.