Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

stemfraude achtbaantesterUtrecht, 24 augustus 2015 – Nadat Uitmetkorting.nl enige tijd geleden een vacature had uitgezet als Achtbaantester is inmiddels de uitslag bekend. Er is binnen elke categorie een winnaar bekend gemaakt. Totaal zijn er zes winnaars, één binnen de categorie: algemeen, budgetproof, lichamelijke beperking, psychische beperking, senioren en junioren.

De 35 geselecteerde kandidaten die door waren naar de verkiezingsronde als Achtbaantester 2015 hebben een week de gelegenheid gekregen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Dat het een spannende strijd was tussen alle deelnemers is wel gebleken aan het aantal gedeelde berichten op sociale media en de vele conversaties op forums. Het was zelfs zo spannend dat mensen aan stemfraude gingen doen. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Ook de landelijke media heeft massaal aandacht gegeven aan een aantal expliciete deelnemers.

Stemfraude ?

Halverwege de week kreeg Uitmetkorting.nl melding van verontruste deelnemers over de concurrentie. Meerdere deelnemers zouden via onnatuurlijke wijze en via geautomatiseerde systemen voor valse stemming hebben gezorgd.  Stemfraude is natuurlijk niet eerlijk en heeft ertoe geleid dat de website tijdelijk offline is gegaan. Zij hebben hier direct actie op ondernomen en ervoor gezorgd dat alle valse stemmingen zijn gemonitord en verwijderd. Uiteindelijk zijn hierdoor alsnog de juiste winnaars bekend gemaakt.

Prijs van de winnaars

Wat hebben de winnaars gewonnen en wat moet een achtbaantester gaan testen? De winnaars hebben twee entreekaarten gewonnen voor zeven verschillende attractieparken. De pretparken Efteling, Walibi Holland, Hellendoorn, Duinrell, Slagharen, Drievliet en Toverland. De winnaars gaan de achtbanen testen op comfort, het aantal loopings en het thrillgehalte. Maar ook de mate van misselijkheid na het bezoeken van achtbaan wordt vastgesteld. Dit allen om een zo breed mogelijke informatievoorziening voor toekomstige achtbaanbezoekers te krijgen.

Volgend jaar wordt de Achtbaantester wederom georganiseerd door Uitmetkorting.nl. Ook dan is iedereen weer in de mogelijkheid om te solliciteren naar deze uitdagende en spannende vacature.

——
Noot voor de redactie: Op Uitmetkorting.nl vind je dagelijks de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties voor dagjes uit en webshops. Van pretparken tot dierentuinen en van musea tot wellnessarrangementen: voor elk uitje verzamelt de redactie de beste kortingsdeals. Kijk daarom voordat je je entreebewijzen koopt of een aankoop doet in een online shop, eerst even op Uitmetkorting.nl. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt. Dagelijks maken al meer dan 20.000 mensen gebruik van onze acties.

Voor meer informatie kunt u mailen naar redactie@uitmetkorting.nl of bel naar 030 – 820 0989.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.