Gezond koken met Kinderkokkie

kinderkokkie
Kinderkokkie; gezond koken met je kinderen!

Wil je graag gezond eten met je kinderen? Vind je het moeilijk om gezonde gerechten samen met je kinderen te maken?

Denk je dat je alle lekkere gerechten ongezond zijn, het tegendeel is waar, lekkere gerechten kunnen zeker gezond zijn.

Hoe kun je koken met kinderen op een verrassende manier?

Nu is er de oplossing om gezond en leuk te koken samen met je kinderen.

Kinderkokkie het kinderkookboek

kinderkokkieHet boek Kinderkokkie geeft je het antwoord op al van de bovenstaande vragen.

In het boek Kinderkokkie staan wel 60 super leuke, creatieve en gezonde recepten om samen met je kind te maken. De recepten zijn leuk en uniek en zien er speels en vrolijk uit.

Kinderen beoordelen eten ook deels op het uiterlijk, hoe leuker de gerechten eruit zien, hoe leuker de kinderen het vinden om het op te eten.

En dat niet alleen, ook geeft het boek informatie over kinderallergieën en belangrijke voedingsstoffen voor tijdens de groei.

Daarnaast geeft het boek informatie over hoe je koken leuk maakt voor je kinderen, je leert wat zij belangrijk en leuk vinden om te doen. Door dit goed te doen maak je samen de leukste recepten die ook nog een gezond zijn.

Het kan zijn dat je het gevaarlijk vind als je kinderen in de keuken komen, dichtbij vuur en scherpe messen of een hete oven. Dit hoeft echter niet zo te zijn als je het koken maar goed organiseert en controleert. Het boek Kinderkokkie biedt je hiervoor een stappenplan.

Goed voor de relatie met je kinderen

Samen leuke dingen doen is goed voor de ouder-kind relatie. Steeds meer koken mensen snel en alleen. Mensen eten voor de televisie, terwijl etenstijd juist een belangrijk moment is om de dag door te nemen en elkaar te vertellen hoe de dag is verlopen. Als je deze tijd weet uit te breiden door ook samen te koken kun je de band met je kind versterken. Niet alleen het eten is gezonder, ook de relatie tussen jou als ouderen je kind wordt gezonder. Twee vliegen in één klap!

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Kinderkokkie/34579/12764″ style=”grey” size=”verylarge” radius=”0″ icon=”none” iconpos=”before” target=”blank”]Direct starten met Kinderkokkie![/ip-shortcode]

Ervaringen van anderen

kinderkokkie icoonVele vaders en moeders gingen je voor. Ze kochten het boek Kinderkokkie en maakte van hun kind een echte kok. De kinderen maakte de leukste gezonde en creatieve recepten die ze ook nog eens graag zelf opaten. Het unieke kinderkookboek helpt je hiermee van het begin tot het eind.

Lydia Goffert (Hoorn)

Super leuk dit e-book! Mijn dochter en ik werken goed samen in de keuken en ze eet sinds paar weken al 6 nieuwe groenten! Het is niet alleen leuk maar ook gezond. Beter dan al dat fastfood!

Jolien Sijberts (Hengelo)

Top aankoop geweest! Ik ben zo blij dat ik dit e-book heb aangeschaft, we hebben veel lol in de keuken en mijn dochter is eindelijk voor een groot deel van de chips af!

Thea van Zoomeren (Katwijk aan Zee)

De pinquïns met de fruit sushi’s zijn leuk! Ik vind het echt zulke leuke recepten! kan niet wachten tot er weer nieuwe zijn en we hebben er nog maar een paar gemaakt!

Enthousiast geworden?

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Kinderkokkie/34579/12764″ style=”grey” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”blank”]Bestel nu het boek Kinderkokkie direct hier[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 gedachte over “Gezond koken met Kinderkokkie”