Gebruikerservaring Bodum handmixer

Zo met het voor de deur staan van de feestdagen is iedereen weer bezig met slagroom kloppen, tulbanden te maken of de lekkerste cakes te bakken. Het is dan ook handig om na te denken over het kopen van de juiste handmixer, waarmee je al deze lekkernijen kan maken.

De handmixer is een erg handig apparaat voor in de keuken. Het kan van alles; kloppen, mixen, kneden en roeren. Omdat het een klein apparaat is, heeft het weinig ruimte nodig om op te bergen.
Een ander voordeel is dat je de benodigde opzetstukken in de vaatwasser kunt zetten, waardoor je niet een heel apparaat hoeft schoon te maken zoals bij sommige standmixers.

[wp_ad_camp_2]

Bodum Handmixer

handmixer
Handmixer van Bodum!
Ik zelf heb een handmixer van Bodum.
Hier ben ik erg blij mee. Daarom een kleine review.
Buiten dat hij er mooi uitziet, rolt het snoer in het apparaat op. Bij  goedkopere handmixers is dit niet zo en moet je het snoer zelf oprollen, wat ik naast dat ik het vervelend vind, rommelig vind staan in de keuken.
Daarnaast heeft de handmixer van Bodum 5 standen en drie verschillende opzetstukken.
De buitenkant voelt aan als rubber en zal niet verkleuren zoals wel eens gebeurd met wit plastic.

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat hij mooi in je keuken past en niet perse opgeborgen hoeft te worden.

Als je bijvoorbeeld slagroom gaat maken heb je al genoeg aan de eerste twee standen qua snelheid. Voor zwaardere zaken zoals deeg, komen de hogere standen goed van pas.
Een ander voordeel van deze handmixer is dat Bodum allerlei andere apparaten in het assortiment heeft, die matchen. Zo heb je een Bodum waterkoker, een Bodum koffiezetapparaat, en een Bodum staafmixer
Alles bij elkaar geeft dat een mooi en compleet beeld in de keuken.

Al met al een apparaat voor in de keuken om tevreden over te zijn.

Tot slot

Bodum is een mooi merk, met vele eigentijdse en moderne producten in allerlei kleurtjes, die in iedere keuken mooi staan.

Heb je zelf een product van Bodum waar je erg tevreden over bent? Laat het even weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.