Hoe leer je het best zelf een website te maken

zelf je website maken
Zelf je website maken met Instant Authority Site!

Loop je al een tijdje met een leuk idee voor het maken van een website, maar weet je niet hoe je een website kunt maken of hoe je moet beginnen?

Als je denkt dat het maken van een website erg moeilijk is, dan kan ik je vertellen dat het erg meevalt, dat je weinig technische kennis nodig hebt en dat het ook niet heel veel tijd in beslag neemt.

Lees hier hoe je zelf gemakkelijk een website kunt leren maken.

 

Hoe beginnen de meeste mensen met het maken van een website

Toen ik zelf ooit begon met het maken van een website had ik ook weinig kennis van zaken. Zodoende ben ik eerst begonnen met het schrijven van artikelen, en heb ik langzaam geleerd hoe je zelf een website kunt maken en beheren. Het kan echter veel sneller en makkelijker als je de juiste leermethode gebruikt.

Het gemakkelijkst kun je een website maken in WordPress. Dit is een gratis programma, waarmee je heel snel een basiswebsite online hebt. Hiervoor moet je wel een domeinnaam en hosting hebben. Als je beginner bent is het handig om deze twee bij hetzelfde bedrijf te kopen. Over het registreren van een domeinnaam en het hosten van de website wil ik het hier echter niet hebben. Wel over hoe je je website verder opbouwt.

Als je WordPress hebt geïnstalleerd kun je je website verder inrichten. Zo heb je de vaste pagina’s privacy, contact en de disclaimer. Daarnaast maken de meeste websites een blogpagina, met daarop al je geschreven berichten en een landingspagina ofwel je homepage.

Toen ik mijn eerste website maakte, ben ik zelf wat gaan rommelen in WordPress, wist eigenlijk niet goed wat ik deed en steeds als ik veranderingen opsloeg, bekeek ik hoe de website er dan uitzag. Dit betekende dat het erg lang duurde voor het naar mijn zin was en zorgde ervoor dat de website niet helemaal correct was opgebouwd. Er miste bijvoorbeeld tags en metabeschrijvingen. Deze zijn erg belangrijk om aan te geven waar je website en/of pagina over gaat.

Uiteindelijk kwam ik een programma tegen van Ramses van der Werf. Het heette Instant Authority Site en beloofde met behulp van video’s en ander materiaal dat het maken van een website die ook nog eens hoog in de Google zoekresultaten scoorde zeker binnen de mogelijkheden lag. De reviews van andere mensen die het programma al eerder hadden geprobeerd en het feit dat Ramses heel goed persoonlijk te bereiken is hebben mij over de streep getrokken om het programma van hem te gaan gebruiken.

 

Hoe werkt Instant Authority Site

Met Instant Authority Site leer je een website op te zetten, waar je geld mee kan verdienen als affiliate. Je leert hoe je in een bepaalde niche (klein interessegebied) geld kunt gaan verdienen door het promoten van producten die daar goed bij passen. De opzet van de website wordt behandeld, maar ook hoe je de website kunt promoten en bekend maken onder het publiek. Daarnaast krijg je informatie over het installeren van een aantal plug-ins en zie je hoe je een salespagina en bijvoorbeeld gratis ebook met cover maakt. Ook kom je te weten hoe je goede backlinks maakt naar je website, die ervoor zorgen dat je website beter gaat ranken. Dit alles aan de hand van video’s waarop alles voor wordt gedaan. Snap je iets niet, dan kun je direct je vraag aan Ramses stellen.

Met deze cursus heb ik deze website opgezet, maar ook een andere website die ik beheer; bezienswaardighedenwenen.com. Met het programma dat je gaat volgen kun je ook andere thema’s gebruiken en je website dus een heel ander uiterlijk geven.

Momenteel wordt Instant Authority Site niet meer aangeboden.  Wel is er een vervangende cursus, die je hier kan vinden.

 

Tot slot

Door de cursus Instant Authority Site te volgen, heb ik zelf geleerd een goede website op te zetten en de meest nodige onderdelen te installeren. Het is zeker mogelijk een goed lopende website (die geld gaat op leveren) te maken in een niet al te lange tijd. Een zeer handig programma, waarbij je gemakkelijk contact op kunt nemen met de maker, die ook nog eens snel en goed je vragen beantwoordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.