Wie is Tori Spelling

tori

Tori Spelling dochter van Aaron Spelling is vooral bekend geworden met haar rol als Donna Martin in Beverly Hills 90210. In die rol was ik echter geen fan van haar.

Pas nadat zij begonnen is met haar reality soap om een bed and breakfast te starten met haar man Dean, is toch duidelijk dat zij hard werkt en doelen kan bereiken. Ook de omgang met haar kinderen en het werk ernaast doet zij goed.

Verder is zij in de media echt voor alles en nog wat uitgemaakt; van vet tot anorexia en implantaten in de borsten (wat volgens mij wel zo is), heeft zij het toch mooi voor elkaar gekregen iedere keer weer goed eruit te zien na een zwangerschap, de reality soap voort te zetten en een eigen boek te schrijven.

Acteurs uit Beverly Hills 90210

Van de andere acteurs uit Beverly Hills 90210 hoor je eigenlijk nog maar weinig. Alleen Shannon Doherty heeft nog wel eens een rol gespeeld in Charmed, als de heks Prue. De rest werkt achter de schermen, een paar van hen waaronder Tori Spelling zelf is nog terugkomen in de spin-off 90210. Ook Jennie Garth die Kelly Taylor speelde, kwam terug in deze spin-off. Dit is echter geen echte hit geworden zoals Beverly Hills vroeger was.

Tori Spelling opnieuw zwanger

Onlangs is bekend geworden dat Tori Spelling in verwachting is van haar vierde kindje, nadat zij al zoon Liam en dochter Stella en Hattie kreeg.
We zullen vast en zeker nog veel van haar zien!

PS;

Inmiddels is Tori Spelling moeder geworden van zoon Finn. Die een maand te vroeg geboren werd. De bevalling was niet geheel risicoloos, waarschijnlijk zal Tori Spelling nu geen kinderen meer krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.