Welke buikband kopen

Ben je zwanger en wil je dit graag laten zien?
Doe het dan met een buikband. Er zijn zeer veel verschillende buikbanden verkrijgbaar en je kunt ze zelfs laten maken met je eigen print. Waar moet je opletten bij de aanschaf van een buikband?

Welke buikband kun je het best kopen?

welke buikband kopen
Welke buikband kopen

Eindelijk zwanger en wil je je buik showen aan de wereld?
Als je op zoek bent naar een sierbuikband, hoef je op weinig te letten behalve op de maat en of je de buikband mooi vind natuurlijk. Sierbuikbanden geven echter geen stevigheid.
Sierbuikbanden zijn er in allerlei kleuren en in vele winkels verkrijgbaar. Ook is het een leuk cadeautje om te geven.
Kijk hier als je een sierbuikband cadeau wilt doen of er zelf eentje wilt kopen.

Ben je op zoek naar een verstevigende buikband?

Een verstevigende buikband, geeft steun aan je rug en buik als je buik begint te groeien. Het lijkt op een soort gordel die je onder de kleding draagt. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en kun je dus niet zonder te passen kopen. Je moet hiervoor niet alleen de omvang van de buik in de gaten houden, maar ook de breedte van je taille en rug. Hij mag niet knellen of te los zitten.
Een smalle buikband geeft minder steun dan een brede buikband. Een langer exemplaar is daarom beter om aan te schaffen, zeker als je een enorme buik hebt.
Een buikband met klittenband is handig als je veel groeit tijdens de zwangerschap, je kunt deze steeds verstellen. Zet de buikband steeds net zo stevig dat je geen knelling voelt.
De beste buikbanden geven ook extra steun aan de rug en verlicht de spieren van de buik. Ook na de bevalling kan deze buikband helpen met herstel om het lichaam weer in zijn oude vorm terug te brengen.

Waar kun je buikbanden kopen? 

Je kunt de buikband zowel online als in de winkel kopen.
Een sierbuikband heeft meestal geen maat, en is daarom makkelijk online te kopen. Wil je het toch zeker weten dan ga je naar de winkel en passen.
Gelukkig zijn sierbuikbanden vrij goedkoop, rond de 15 euro per stuk. Wil je echter een leuke opdruk dan is het natuurlijk duurder.
Ook is de levertijd van een buikband met eigen gekozen opdruk langer.

De verstevigende buikband kun je beter in de winkel kopen en aanpassen, laat je adviseren door een verkoper. Deze buikbanden zijn duurder en kunnen rustig vijftig of zestig euro kosten. Dat is niet niks, koop daarom niet te snel, maar echt degene die bij jou past. Online kopen kan natuurlijk ook, maar de kans dat het dan niet past is groter dan bij een sierbuikband.
Veel succes met kopen van de juiste buikband!

Wil je weten hoe je na de bevalling weer in vorm kunt komen? Kijk dan hier verder.

Wil je buikspieroefeningen doen om weer een platte buik te krijgen na de bevalling? Lees dan hier meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 gedachte over “Welke buikband kopen”