Zwangerschap apps

zwangerschap apps
Welke zwangerschap apps voor de iPad of iPhone?

Tegenwoordig bestaat er voor alles wel een app. Apps om af te vallen, apps om boodschappen te doen, apps om de weg te vinden, apps om foto’s te maken en ga zo maar door. Natuurlijk zijn er ook apps die van alles met de zwangerschap en zwanger worden te maken hebben.

Vind hieronder de beste apps die met de zwangerschap te maken hebben.

Wat is een app?

Een app is een applicatie, ofwel een klein programmaatje dat je op je iPhone, smartphone of tablet kunt installeren. Vervolgens kan deze app allerlei dingen voor je doen of zaken bij gaan houden. Soms levert de app informatie, zoals online kranten.
[wp_ad_camp_2]

Apps voor rond de zwangerschap

Er zijn tig apps voor rond de zwangerschap. Hieronder volgt een opsomming van apps bruikbaar voor de iPhone of iPad.
Baby-Namen HD; deze app laat allerlei babynamen zien, zoals de naam van de app al zegt. De database is echter redelijk beperkt.
Friso Baby App;  een app gemaakt door Friso, de babymelk fabrikant. Geeft aardig veel tips, maar wordt voornamelijk gebruikt als promotie voor het merk. De app is gratis.
Het is een Meisje; deze app is perfect voor ouders van baby meisjes. Je maakt een foto en de app plaatst er een lijstje omheen. Vervolgens kun je de foto publiceren op facebook of twitter.
IkbenZwanger; een app van Anita, een merk dat ondergoed en badkleding maakt voor tijdens de zwangerschap. Op zich best een aardige app, die meteen de gehele collectie van het merk laat zien, maar ook tips geeft voor tijdens de zwangerschap. Deze app is ook gratis.
Zwanger.nl; een app die alles wat je moet weten tijdens de zwangerschap weergeeft, elke dag een andere tip of een leuk weetje. Je geeft je uitgerekende datum aan en de app geeft precies bij jou passende informatie weer. Deze app krijgt goede recensies van mensen die de app hebben gekocht. De app kost 1,59 euro.
Zwanger & Eten; deze apps heeft een database van meer dan 1000 ingrediënten, waarvan je kunt toetsen of het nuttig en verantwoord is om te eten tijdens de zwangerschap.  De lijst is samengesteld door een hoogleraar, 2 verloskundigen, 1 diëtiste, 1 voedingsdeskundige en 15 moeders. Koop dus nooit meer de verkeerde ingrediënten als zwangere vrouw.
Mijn Biologische Klok; een app die de kans om zwanger te worden aangeeft, je vruchtbare periode, ovulatie en menstruatie zal bijhouden. Verder beantwoord de app vragen over zwanger worden, en geeft een kinderwensconsulente antwoorden. De app is veelzijdig en gratis.
Voornamen; ook een app voor babynamen, met een database met meer dan 12.000 namen erin. Van alle namen staat een betekenis weergegeven en een top 20 van meest populaire namen.
BabyPhone; voor deze apps heb je 2 producten nodig, 2 iPhones (3g of nieuwer), 2 iPad of 2 iPod touches (2e generatie of nieuwer). Verschillende Apple producten kun je ook combineren. Je verbind de twee apparaten aan elkaar en kunt precies horen wat je kindje aan het doen is. Je kunt zelfs een liedje af laten spelen zodat je baby weer rustig verder slaapt. Je hebt hiervoor wel Wifi nodig.
Dit is eigenlijk maar een korte opsomming van de mogelijkheden, maar er zijn nog veel meer apps. Heb hier gekeken naar klantervaringen en of deze positief waren.
Echter elke dag worden er updates uitgevoerd en nieuwe apps gemaakt, waardoor een bestaande app ineens slechter werkt of er simpelweg een betere nieuwe is gekomen.


Wil je meer weten over hoe je zelf apps kunt maken voor de iPhone of iPad?  Lees dan hier verder.

Voor nu heel veel plezier met bovenstaande zwanger apps!

Heb je nog suggesties of tips? Laat ze hier dan gerust achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.